Ingyenes szállítás fedélzetre szerelt Jade kő arany mosdó csaptelep egyetlen kezelni réz arany-medence mosogató csaptelep a DONA4013 koppintson
Friss

Ingyenes szállítás fedélzetre szerelt Jade kő arany mosdó csaptelep egyetlen kezelni réz arany-medence mosogató csaptelep

HUF 19453.00
HUF 29929.50

A boltban


Ha nem tetszik, amikor megkapta a 7 nap . Célunk a vevői elégedettség
Amikor aláírja a csomagot, kérjük, győződjön meg arról, hogy a csomagot nem sérült .3 um ),más bevonat, mint a kefe nikkel ,antik réz ,olaj dörzsölte stb, rendelkezésre álló légnyomás teszt 0. Mi terheli a szállítási költség, ha a termék(ek) a (vagy) nem olyan advertis
Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos, kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát. Pedig Brazília vámház kérte kell tenni az érték .
SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek.
Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Külföldi vásárlók részére-kérjük, vegye figyelembe, általában megjegyzés a csomagot ajándékba egy alacsony érték Behozatali vámok,adók, díjak nem szerepelnek a tételek árát, illetve a szállítási díjat.
Ha a talált elem sérült, vagy rossz , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba , miután megerősítjük, akkor cserélje ki az ön számára .
Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.
Mi csak akkor fogadja el a visszatérés & visszatérítés okát, kiváló minőségű, rossz árut . A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz.8 MPA Nyomású Vizet teszt 0.Ingyenes szállítás fedélzetre szerelt Jade kő arany mosdó csaptelep egyetlen kezelni réz arany-medence mosogató csaptelep a DONA4013 érintse meg a Csomag, Beleértve :
1 db Arany fürdőszoba medence csaptelep
2 db forró hideg, hajlékony tömlő(50cm) Kép Részleteit mosdó csaptelep : Leírás-medencében mosogató csaptelep : Márka DONA SZANITEREK Csap, Szelep Kerámia Szelep, Csap Anyag Sárgaréz test , Cink kezelni a Patron élettartama nincs szivárgás után 500000 alkalommal használja felületkezelés krómozott (Ni 3-12um , Cr 0.
Vevő Brazíliából , kérjük, dupla észre , ha a választás, hajó, SZÜNETMENTES , kérem, hagyjon minket a CPF nem. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.8 MPA Mosdó csaptelep stílus Arany fürdőszoba medence mosogató csaptelep Csaptelep Insalling
Egyetlen lyuk fedélzetre szerelt arany-medence csaptelep
A szállítási idő 1-5 nap után fizetési megerősítette , ha bármilyen kérdése van kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a további részletekért.

A jellemzők

Típus:
Medence Csaptelepek
A Telepítés Típusa:
fedélzetre szerelt
Stílus:
Egyetlen Birtokosa Egyetlen Lyuk
Stílus:
Kortárs
Száma Kezeli:
Egységes Kezelése
Funkció:
Termosztatikus Csaptelepek
Hot & Cold Víz:
Igen
Típus:
Kerámia Tányér Spool
Hideg & Forró Víz:
Igen
Felületi Kezelés:
Chrome
Modell Száma:
4013
Szelep Törzsanyag:
Kerámia
Csaptelep-Hegy:
Egyetlen Lyuk
Tömeg / Csomag:
Váz Anyaga:
Tömör Réz
Kezelni anyagok:
Cink Ötvözet
A Víz Nyomás Teszt:
16k 1min nem szivárog
Ha rugalmas tömlő:
Alapján költségtérítést
A Víz Nyomás:
0.05 Mpa-0.6 Mpa
Név:
luxus konyhai csaptelep
Tömeg:
Ha beleértve a forró hideg, rugalmas tömlő:
Igen, 2db 50cm rugalmas tömlő
FELÜLET:
Arany fürdőszoba medence csaptelep
Ha a kínálat forró hideg víz:
Igen

Így tetszhet neked