100 2Pin DIP 3X6X4.3MM Tapintható Tapintat Nyomógomb Mikro Kapcsoló Pillanatnyi
Friss

100 2Pin DIP 3X6X4.3MM Tapintható Tapintat Nyomógomb Mikro Kapcsoló Pillanatnyi

HUF 405.00

A boltban

Akkor figyelembe kell venni a fogadó a megfelelő terméket, amíg aláírta a csomagot Visszajelzés : Ha valami probléma van a szín, a méret, a minőség vagy egyéb probléma, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, szabadon előtt, hogy adj egy semleges/negatív visszajelzést. vásárlás több részből áll.net/en Kedves vásárlók, Mikor a csomag hosszú ideig nem felelt meg, javasoljuk, hogy látogasson el a helyi posta lekérdezés, hogy megérkezik, egy kis parcellák lehet, hogy a posta a címzett magát pickup ez. Ha nem, kérjük, hajlandó aláírni. Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST, amint a vatera piacterén lehetővé teszi számunkra, hogy hagyjon visszajelzést. használják a "kosárba" 1. Ha az áruk kevesebb, mint 1,5 Kg,mi a hajó által China Post, vagy a HK Post 5. Szeretettel adok eleget megoldás.Elfogadjuk, hogy a fizetés a vatera piacterén elfogadja, elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . Vásárlás előtt,kérjük, ellenőrizze, hogy a vatera piacterén pedig alibaba cím helyes. Keményebben fogunk dolgozni, hogy adjak egy lehetőség szolgáltatás.A csomag Tartalmaz 1 * 100-AS DIP 2 Pin 3 X6 X4. Mi a hajó, hogy világszerte 2.3 MM Tapintható Tapintat Nyomógomb Mikro Kapcsoló Pillanatnyi
A kedves vevő
Vagyunk keresztül
China Post Rendes Kis Plusz Csomag
4 PX Singapore Post-OM Pro
Sun You Gazdasági Légipostai
OMNIVA Gazdasági légipostai
nyomon követési számot vezethető csak, mielőtt megérkezik a reptérre az ország
Számokat lehet beszerezni, ezen a weboldalon keresztül : www.Minden hitelkártyát elfogadnak,de kaptunk 24 óra alatt 3. Mivel a visszajelzés nagyon fontos számunkra, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés számunkra, nagyon szépen köszönöm!.
Ha veszel több mennyiség, Kérjük lépjen kapcsolatba velünk .Vagy nem,kérem, igaz az, fizetés előtt. Elsődleges versenyképes előny : - Ázsiai/Sonth Amerika/Kelet-Európa/Közép Kelet/Afrika/Nyugat-Európában,így 3-án. Ha szereted a tétel, melegen várható az öt csillag visszajelzés.Fizetési kell kapott számított 10 munkanapon belül az aukció záró Szállítás : 1. A hajó világszerte belül 1-3 napon belül fizetési befejezett érkezett,érkezik a legtöbb úti Fontos feladatai : a vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vásárló felelőssége, Hogy ellenőrizze ezt a vámhivatal, hogy megtudja mik ezek a további költségek a felvásárlást megelőzően, Mielőtt aláírná a csomagot, kérjük, ellenőrizze, hogy a termék a szállítás során megsérült-e, valamint hogy a termék van.

A jellemzők

Elem Típusa:
Kapcsolók
tanúsítási:
CE
Garancia:
No
Jellemzők:
DIP 2pin
Kapcsoló Típusa:
Mikro Kapcsoló
Méret:
3X6X4.3MM

Így tetszhet neked