TMC 6db Tripla M4 Magazin Tok OD MOLLE Mag Cordura Tok 1000D+Ingyenes szállítás(SKU12050850)
Friss

TMC 6db Tripla M4 Magazin Tok OD MOLLE Mag Cordura Tok 1000D+Ingyenes szállítás(SKU12050850)

HUF 5130.00

A boltban

Mi nem vállal felelősséget a szállítás hibás címet adott meg.
Komoly Vevő Csak! Kérem tegyen ajánlatot csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.
Visszatérési Politika :
-1.
Egyéb Politikák :
-1. Visszajelzés az élet, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy jobb megoldást. Továbbá úgy véljük, egy SEMLEGES visszajelzést, mint egy NEGATÍV visszacsatolás. (Ha eladjuk semleges, OEM, felújított, vagy használtan vásárolt áruk fogjuk kijelentem, tiszta szöveges leírás. Néhány alkalommal a dátum késni fog a hiánya. A képek csak tájékoztató jellegűek. Szállítási idő :
Légipostával : Általában 2-3 hét az egyesült KIRÁLYSÁG, USA, AU. Ellenőrizze a szállítási címet. Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST, miután megkapta a befizetést. Ha az árufuvarozási beállítás helytelen kérjük, hagyj üzenetet, mielőtt a fizetést. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás.)
Lépjen Kapcsolatba Velünk :
-1. Az összes e-maileket lesz a válasz, 1 munkanapon belül.
Expressz : Általában 5-10 munkanapon egyesült KIRÁLYSÁG, USA, AU. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást, kérjük, kezelje a tranzakció elég. Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Kérjük, forduljon hozzánk bármilyen észrevétele, kérdése, vagy javaslata van, mi lesz boldog, hogy segítsen. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj visszatérítendő. Garantáljuk a 100% vevői elégedettség. Garantáljuk, hogy a termék teljesen új, eredeti, első osztályú minőség.
Tippek :
-1. Mivel a biztonsági okokból nem megengedett, a cím megváltozik keresztül hívást. Elem szállítjuk 48 órán belül, amint a Fizetési által Ellenőrzött Alibaba. A rendszer automatikusan visszatér visszajelzés egyszer ez maradt nekünk. Kérjük, adja meg a személyes követelmény, mint a színek, csomagok, értéke nyilatkozat stb. Nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó. Munkaidő : Pekingi Idő 8 : 00 am 5 : 30-kor. Csak kövesse a cím, e-mail, vagy az Alibaba. Felveheti velünk a kapcsolatot hagyva minket egy Ali IM üzenetet, vagy írjon nekünk.

A jellemzők

Anyag:
Nylon
Modell Száma:
TMC1329
Név:
TMC 6db Tripla M4 Magazin Tok
Anyag:
cordura 1000d
Jellemzők:
Tartsa teljesen 6 db M4 Tár

Így tetszhet neked