OLY Teljes Gyémánt Hímzés Madár Kerek Diy Gyémánt Rajz Szerelem Gyémánt Festmény Cross Stitch Kerek Gyémánt Szett, Dekoratív
Friss

OLY Teljes Gyémánt Hímzés Madár Kerek Diy Gyémánt Rajz Szerelem Gyémánt Festmény Cross Stitch Kerek Gyémánt Szett, Dekoratív

HUF 1377.00

A boltban

DIY termelési tapasztalatok értelme a teljesítmény, képesség, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak. Ragasztás kell laposan a szép, nem a repedések.
[DIY Gyémánt festmény termelési lépések]
1.
Kedves barátaim, mivel a hatás a kis méret nem csodálatos, hogy 's csak a szórakozás a gyermekek, illetve az a gyakorlat, kezdőknek. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök.
[DIY gyémánt festészet jellegzetes]
1. DIY festmény gyémánt tökéletes adni, hogy barátai, szerettei kifejezni jó kívánja megosztani. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt. A DIY gyémánt festmény lehet díszíteni a családi szoba, hogy az élet több, harmonikus. A gyanta, gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési.
Kedves, figyelem! Eladtuk a gyémánt festmények félkész termék nem tartalmazza a keret!
Eladtuk a gyémánt festmény anyag a gyanta, az egész mozaik minták fúrt ki a gyanta, gyémánt, bázis térkép öntapadós fotópapír. A DIY gyémánt festmény lehet dolgozni, tanulni, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, aktív gondolkodás, növeli önbizalmát.De van egy különbség, vászon mérete a kép méretével. Ha szeretnél egy általános nézd meg a hatása, minden méretben, a következő kép csak tájékoztató jellegű.Barátok orosz Föderáció kell megadni az Útlevél adatait, amikor küld a vatera piacterén Prémium Szállítás, SPSR meg Pony Express. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett. Gyémánt marad ragacsos rágó szorító érzés. Ügyfelek, akik különösen akarom, hogy egy csodálatos hatása kérjük, válassza ki a nagy méret. Lásd az összehasonlító táblázat a vásznon, hogy azonosítsa az egyes gyémánt száma, valamint a megfelelő nyomtatott szám a vásznon. Befejezése után, kissé nyomja le a gyémántokat a kezével, vagy egy könyvet, annak érdekében, hogy a gyémántok szilárdan rögzítve. Helyezze be a kör végén a pontozás tollat a pontozás cement (push nehéz megtartani a cement hely). Az eladó gyémánt festmény eladott nem minőségi problémák nem térnek vissza. miután egy jó meccs, a többi rés a ragasztó megfelelő szimbólumok gyémánt.

A jellemzők

Méret:
30x30cm, 40x40cm, 50x50cm, 55x55cm, 20x20cm
Stílus:
Európa
Külső Csomagolás:
Színes Dobozban
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Használat:
Festmények
Beillesztés Terület:
Teljes
Márka Név:
Oly
Anyag:
Gyanta
Színek száma:
30-45
Formában:
három-dimenziós
Gyémánt alakja:
Kerek
Mintázat Típusa:
Állat
Keret:
No
eszköz:
Pont gyakorlat toll,Unalmas sár,étel.
Gyémánt festmény Set Típus:
diy Gyémánt festmény Téma
Készletek Hímzés Módszer:
Teljes Hímzés Típus
Több fájltípus megnyitásához:
3D-s Gyémánt Hímzés madár cross Stitch
Méret:
See details
Használat:
fali matricák lakberendezés
Modell Numbe:
LG271

Így tetszhet neked