OLY Gyémánt Festmény Pillangó Teljes Kör Fúró Gyémánt Hímzés Minta Dekorációs Festmény Ikon Virágok & Pillangók
Friss

OLY Gyémánt Festmény Pillangó Teljes Kör Fúró Gyémánt Hímzés Minta Dekorációs Festmény Ikon Virágok & Pillangók

HUF 1593.00

A boltban

DIY termelési tapasztalatok értelme a teljesítmény, képesség, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak.
Kedves, figyelem! Eladtuk a gyémánt festmények félkész termék nem tartalmazza a keret!
Eladtuk a gyémánt festmény anyag a gyanta, az egész mozaik minták fúrt ki a gyanta, gyémánt, bázis térkép öntapadós fotópapír. A DIY gyémánt festmény lehet dolgozni, tanulni, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, aktív gondolkodás, növeli önbizalmát. Hogy teljes legyen egy jó gyémánt rajz, tedd a kiválasztás a megfelelő keret (az étterem nem nyújt keretet). Tekintse meg a gyanta, gyémánt színű, elrendezni, hogy a kódolás. Ügyfelek, akik különösen akarom, hogy egy csodálatos hatása kérjük, válassza ki a nagy méret.
Kedves barátaim, mivel a hatás a kis méret nem csodálatos, hogy 's csak a szórakozás a gyermekek, illetve az a gyakorlat, kezdőknek. Lásd az összehasonlító táblázat a vásznon, hogy azonosítsa az egyes gyémánt száma, valamint a megfelelő nyomtatott szám a vásznon. Mi's több, kérlek, ne nyíltan vita a hatás a kis méret, nyertünk't vállal semmilyen felelősséget. Ha ragaszkodik a gyémánt egy rossz környéken, a festmény, távolítsa el a gyémánt csipesszel. DIY gyémánt rajzoljon egy embert minden korban lehet tenni, mivel, beleértve a gyerek, a család tagjai, így a család több meleg. Mi nem árulunk tér gyémánt. A DIY gyémánt festmény lehet díszíteni a családi szoba, hogy az élet több, harmonikus. Ha szeretnél egy általános nézd meg a hatása, minden méretben, a következő kép csak tájékoztató jellegű. miután egy jó meccs, a többi rés a ragasztó megfelelő szimbólumok gyémánt. DIY festmény gyémánt tökéletes adni, hogy barátai, szerettei kifejezni jó kívánja megosztani.
OLY Gyémánt Festmény Pillangó Teljes Kör Fúró Gyémánt Hímzés Minta Dekorációs Festmény Ikon Virágok & Pillangók
- Márkanév : OLY Kocka Gyémánt Festmény-Szolgáltatás : Kerek gyémánt festmény-Anyag : 2. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabb. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett.
Általában összetett színes picutures a finom részletek kell nagyobb méretű kifejezni's a részleteket. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt.

A jellemzők

Méret:
30X30, 25x25, 40X40, 50X50, 60X60
Stílus:
Európa
Külső Csomagolás:
Színes Dobozban
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Használat:
Festmények
Beillesztés Terület:
Teljes
Márka Név:
Oly
Anyag:
Gyanta
Színek száma:
30-45
Formában:
három-dimenziós
Gyémánt alakja:
Kerek
Mintázat Típusa:
Virágos
Keret:
No
eszköz:
Pont gyakorlat toll,Unalmas sár,étel.
Gyémánt festmény Set Típus:
diy Gyémánt festmény Téma
Készletek Hímzés Módszer:
Teljes Hímzés Típus
Több fájltípus megnyitásához:
3D Diamond Embroidery Religious Jesus cross Stitch
Méret:
See details
Használat:
fali matricák lakberendezés
Modell Numbe:
LG292
Típusok 1:
gyémánt festmény pillangó

Így tetszhet neked