Tangda Vas por mag T300-8 OD*ID*HT 77.5*49*13 mm 37nH/N2 35uo Vas por core Ferrit Toroid Mag toroid, sárga, piros
Friss

Tangda Vas por mag T300-8 OD*ID*HT 77.5*49*13 mm 37nH/N2 35uo Vas por core Ferrit Toroid Mag toroid, sárga, piros

HUF 7236.00

A boltban

A legmagasabb költség, anyag.
-18 Anyagok
Az anyag alacsony core veszteség hasonló a-8 Material nagyobb áteresztő képesség, alacsonyabb áron.
-40 Materials
A legkevésbé drága anyag.Jó linearitás nagy elfogultság.Egy nagy áteresztőképességű alternatív hogy-még 52 Anyag, enyhén magasabb alapvető veszteségek. Következésképpen, képesek vagyunk szállítani az árut, biztonságosan, megbízhatóan, hogy szinte bárhol a világon
-2/-14 Anyagok
Az alacsony áteresztőképességű ezeket az anyagokat eredményez alacsonyabb működési AC fiux sűrűsége, mint a többi anyag további gap-veszteség.Népszerű, nagy méretben.
-33/-34/-35 Anyagok
Egy olcsó alternatív a -8 Material alkalmazások, ahol magas frekvenciájú core veszteség nem kritikus.Ez egy költséghatékony általános célú anyag, amely hasznos a legkülönbözőbb power conversion vonal szűrő alkalmazások. a vas nem lehet adszorpciós.
-45 Materials
A legmagasabb permeabilitás Anyag.
-28/-30 Anyagok
A jó linearitás,alacsony költségű,valamint viszonylag alacsony áteresztőképességű ez az anyag, hogy a népszerű, nagy méretű, nagy teljesítmény UPS, megfullad.
-8 Anyag
Az anyag alacsony core elvesztés, valamint a jó linearitás alatt nagy elfogultság körülmények között,Egy jó magas frekvenciájú anyag.Miután szigetelő kezelés,a vas por nyomnak szükséges méretét, alakját, majd megy throuth a fűtés,bevonat néha.
-52 Materials
Az anyag alacsonyabb core veszteség nagy frekvencián ugyanazt a permeabilitás, mint a -26 Anyag. RF áramkörök, EK tápegység tekercsek, motorok dimmer vezérlő szűrők.Ennek jellemzői nagyon hasonlóak, hogy a nagyon népszerű -26 Anyag.Az egyenletesen elosztott gap belül a vas por mag a fő jellemzője.
A toroid mag epoxy gyanta minimális 500 V AC bontásban.
-19 Anyagok
Egy drága alternatív hogy a -18 Anyaga azonos permeabilitás, illetve kissé magasabb alapvető veszteségek.
Kiemeli : vas erőmű Foglalt fluxus vonalak epoxy gyanta
Anyag Jellemzői :
vas por core egyfajta puha magerntic anyag, amely tagjai vas por szigetelő anyag.
-26 Materials
A legnépszerűbb anyag.Már felhalmozott bőséges tapasztalatok, valamint a létrehozott stabil, hiteles üzleti kapcsolatok világszerte.A -14 Anyag hasonló -2 Anyag valamivel magasabb, permeabilitás.Nagyon népszerű a magas frekvenciájú fojtó tervez.Ez a toroidok termékeket kínál egy egyszerű, kompakt megoldás, hogy induktor, párosított-induktor javítása.

A jellemzők

Modell Száma:
vas erőmű
is_customized:
Yes

Így tetszhet neked