Tápegység modul:A legmagasabb hatásfok akár 98%/LM2596 DC - DC állítható step-down modul LZX
Friss

Tápegység modul:A legmagasabb hatásfok akár 98%/LM2596 DC - DC állítható step-down modul LZX

HUF 2700.00

A boltban


A tartomány bemeneti feszültség : 4.75-24v
Számos kimeneti feszültség : 0.93 V 18 V (step-down munka módban a minimális bemeneti nagyobb, mint a kimeneti felett 2 V)
kimeneti áram : 2.5 folyamatos kimeneti 4 A csúcs kimeneti!
Kapcsoló : a funkció a puha hatalom ! Jelenlegi alacsony microamps szinten leállítás után!
Méret : 45 mm * 32 mm * 1.6 mm
Használata szinkron egyenirányító technológia! A legmagasabb hatásfok akár kilencven-nyolc százalék!
Következtetés : a magas hatásfok, alacsony veszteség, tökéletes túl lm2596 teljesítmény modul.
a csomag tartalmazza : 1*tápegység modul
Szállítás
Mielőtt a fizetés, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Orosz vevőnek kell írni a teljes nevét. Brazília vevőnek kell nyújtani nekünk az CNPJ száma CPF szám Után a teljes fizetés érkezik majd számolni, a elemet kell küldeni minél hamarabb. Általában a szállítási idő 15-40 nap . De Brazília többe fog kerülni nap, a szállítási határidő attól függ, hogy a vám-és post szállítás. A vám, adók, díjak, vagy a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika elkötelezettek Vagyunk, hogy önnek a lehető legjobb ügyfélszolgálat. Ha bármilyen okból elégedetlen a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig segíteni fog a gyors megoldás. Szeretnénk eldönteni, hogy probléma egy barátságos módon. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy elégedett a elemet. Ha bármilyen okból nem kíván visszatérni a tétel, lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül, a szállítási időpontot. Csak a fel nem használt, a sértetlen, eredeti állapotban tétel lehet minősített vissza. Vevő felelős a szállítási díjat vissza.
Visszajelzés az A célunk nyújt kiváló minőségű termék, kellemes vásárlási élmény. Ha elégedett vagy a elemet, majd a szolgáltatás, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 csillag arány. Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, semleges, vagy negatív visszajelzés, vagy nyissa ki vita. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Köszönjük, hogy meglátogatta!

A jellemzők

Kimenet Típusa:
Egyetlen
Kimeneti Teljesítmény:
1 - 50W
Kimeneti Áram:
4A
Kimeneti Feszültség:
0.93-18v
Modell Száma:
lm2596
Bemeneti Feszültség:
4.74-24v

Így tetszhet neked