skylarpu 3.0 - os Érintőképernyő, a GARMIN COLORADO 400c Kézi GPS-érintőképernyő digitalizáló panel Javítás csere
Friss

skylarpu 3.0 - os Érintőképernyő, a GARMIN COLORADO 400c Kézi GPS-érintőképernyő digitalizáló panel Javítás csere

HUF 3864.00
HUF 4293.00

A boltban

Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.0"
Modell Száma : COLORADO 400c érintőképernyő
Állapot : O riginal Új
Mi LCD Nagykereskedő Kínából,kérjük vist társaság honlapján
további információért.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.0" - os Érintőképernyő, a GARMIN COLORADO 400c Kézi GPS-érintőképernyő digitalizáló panel Javítás csere Ingyenes szállítás
Méret : 3. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.
Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
Shenzhen Skylarpu Elektronikus Technology Co. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket.

A jellemzők

Termék Típus:
Tablet Érintőképernyő
Kompatibilis Márka:
Univerzális
Képernyő Típusa:
Kapacitív Képernyő
Márka Név:
skylarpu
Képernyő Méret:
Modell Száma:
COLORADO 400c érintőképernyő
siez:
3.0
Felület Száma:
4 csapok
DB:
1000 darab
érintőképernyő:
4 vezeték ellenállás Érintés

Így tetszhet neked