skylarpu Új 5 hüvelykes érintőképernyő panelek LMS500HF012, LMS500HF13, LMS500HF14 érintőképernyő digitalizáló panel csere
Friss

skylarpu Új 5 hüvelykes érintőképernyő panelek LMS500HF012, LMS500HF13, LMS500HF14 érintőképernyő digitalizáló panel csere

HUF 1920.00
HUF 2133.00

A boltban

Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
skylarpu Új 5 hüvelykes érintőképernyő panelek LMS500 HF012, LMS500 HF13, LMS500 HF14 érintőképernyő digitalizáló panel csere
Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás.
Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Shenzhen Skylarpu Elektronikus Technology Co. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.

A jellemzők

Termék Típus:
Tablet Érintőképernyő
Kompatibilis Márka:
Univerzális
Képernyő Típusa:
Kapacitív Képernyő
Márka Név:
skylarpu
Modell Száma:
LMS500HF12 érintőképernyő
Képernyő Méret:
Termék Típus:
4-vezetékes Rezisztív érintőképernyő
Külső méret:
117mm*73mm
Kábel hossza:
22mm
DB:
10000 darab

Így tetszhet neked