5l/perc, 60 WATTOS automata nyomás kapcsoló típus on/off gombot, dc jack 12v permetező szivattyú
Friss

5l/perc, 60 WATTOS automata nyomás kapcsoló típus on/off gombot, dc jack 12v permetező szivattyú

HUF 12147.30

A boltban

Javasoljuk, hogy jobb, ha lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt fizetést tudunk elfogadni, ZÁLOG,hitelkártyák,T/T,a Western Union stb.A Szállítási, Szeretnénk Bemutatni Részletek Itt : (1) E-csomag Az usa,Ausztrália, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada,Oroszország,Ukrajna,Izrael,Szaúd-Arábia,Norvégia Ügyfél, Ez körülbelül 7-20 Napon belül Érkezik. Kínálunk Jó értékesítés Utáni Szolgáltatás az Ön Számára. Y nyomás kapcsoló (intelligens), H nincs nyomás kapcsoló (vissza szelep típus). Kérem, Hagyja el a Pozitív Visszajelzést, 5 Csillag, Ha Elégedett vagy A Termék, illetve Szolgáltatás.
100% Eredeti Fénykép Mutatja a Mikro Membrán Szivattyú
A vásárlásról, illetve a Fizetési 1. Ha csatlakoztatva van a víz, illetve egyéb nyomás vízellátás, megfelelően plus tömlő hossza, de a víz nyomása nem nagyobb, mint 0,2 Mpa. Ügyfél Clearance : írunk Egy Alacsonyabb Érték A Csomag Elkerülése érdekében Készítsen Tarifák. Miután a vízellátás be van kapcsolva, a rendszer automatikusan újraindul. Értékesítés Utáni Szolgáltatás : Mi Egy Professzionális Üzleti Vállalat. Persze,hogy a fizetés a vatera piacterén itslef ajánlott. (6) a vásárlás Előtt,kérjük, ellenőrizze, hogy a vatera piacterén pedig alibaba cím helyes. Ne szerelje szét a készüléket, vagy állítsa be a nyomást a beállítócsavart. 12, 24 azt jelenti, 12 V DC motor, vagy 24 V-os EGYENÁRAMÚ motor. 60 képviseli a hatalom 60 W , mások, mint például 70 W, 80 W,100 W is képviseli a hatalmat.Ha bármilyen további kérdése van a fizetés, pls írjon nekünk minél hamarabb. Válaszolunk, AMINT Lehetséges. Motorok splash egy kis vizet (száraz használat után), nem közvetlenül előtte, a motoros szivattyú spray, a nem-motoros szivattyú a víz. 0142, valamint 3210 vagy motor típus 2.
Miniatűr Membrán Szivattyú Modell Áttekintése
0142 YA-12-60 példaként 1. Nem ABCD levél egy teljesen más típusú szivattyú. Ajánlott outlet belső átmérője nem kevesebb, mint 5,5 mm, a hossza nem haladhatja meg a 10m (nem lehet túl hosszú, vagy túl vékony, vagy le a fegyvert áramlás, nyomás hatása). Kérjük, legyen javítani vagy ki kell cserélni a szakemberek, amikor a 9-es tápkábel megsérült. (2) e-EMS Tajvan,Hong Kong,Oroszország,Ausztrália,Japán,Soth Korea,Szingapúr,Egyesült Királyság,Franciaország,Kanada,Ukrajna,Fehéroroszország,Spanyolország,Hollandia,Brazília, amerikai Egyesült Államok( Usa ügyfél,pls válassza ki az Eladó Szállítási mód ) az Ügyfél, Ez körülbelül 7-15 Napon belül Érkezik.

A jellemzők

Feszültség:
12V
Használat:
Víz
Márka Név:
grimmsky
teljesítmény:
Elektromos
Nyomás:
Magas Vérnyomás
Modell Száma:
0142YB-12-60KC
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Szerkezet:
Membrános Szivattyú
Elmélet:
Dugattyús Szivattyú
Üzemanyag:
Villamosenergia - /Akkumulátor/Napenergia
Alkalmazás:
autó, mosás,permetező,tisztítás szivattyúzni a vizet vagy más
Emeld fel fejed:
50M
Szívófej:
1,5 m
Tartomány:
7m
Maximális áramlás:
5L/min.
Feszültség:
DC12V
teljesítmény:
60W
Üzemi Nyomás:
0.5 Mpa
Kimeneti Nyomás(Max.):
A 0,8 MPa
Anyag:
Műanyag
A Motor Élettartama:
3-5years

Így tetszhet neked