220V 1000W ütő alakú vákuum halogén cső, denevér alakú infravörös fűtőelem
Friss

220V 1000W ütő alakú vákuum halogén cső, denevér alakú infravörös fűtőelem

HUF 7290.00

A boltban


Egy csöves kvarc infravörös lámpa dupla oldalon által volfrám kabát quartz lámpa, fényforrás, magas tápegység indítási. A fényforrás egy wolfram halogén lámpa sorozat.A fényforrás megakadályozhatja, hogy a sötét izzó,valamint megakadályozza, hogy a használata az infravörös a recesszió. Előnyök az ipari alkalmazás hatékony, rugalmas, a hatalom ellenőrzése, kompakt, könnyű. Szerint a különböző típusú, fény pozíció szint, vagy bármely helyzetben. IR infravörös lámpa egyfajta ipari berendezések használt infravörös fűtés, szárítás, az eredeti. Tiszta melegszik fel, gyorsan, fűtés, hosszú életet, a fény jellemzői. Széles körben használt műanyag feldolgozás, nyomtatás, másolás, sütő, infravörös alagút kemence, autófesték lámpa ipar.
v : 220 V
teljesítmény : 1000 W
cső átmérő : 8mm
Különleges emlékeztetni : mert ez a termék törékeny,nagyon nehéz garantálni a transzfer.javasoljuk, hogy vegyél egy pár. Ha azt akarja, hogy viseli a kockázatot, transzfer, kérjük, értesítsen minket a rendelés előtt,díj 50% - a. a biztosítási díj.
visszajelzést
Kedves vásárló, ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra.
& Ha elégedett vagy a elemek, kérem, hagyjon pozitív visszajelzés számunkra.
& Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás,csak igazat nekünk fogjuk megoldani a problémát ,kérjük, adja változás nőnek fel, hogy szükségünk van a segítségedre .Még egyszer köszönöm!
Barátságos kommunikáció lehet oldani a problémát!
~ ^ ^ ~
Köszönöm a látogatást, üdv újra itt !!

A jellemzők

Modell Száma:
tekercs IR
is_customized:
Yes
Anyag:
Vas-nikkel Ötvözet
Típus:
Egyéb

Így tetszhet neked