APT5020BVFR 5020BVFR APT5020 APT5020BVFRG APT5020BVR TO-247
Friss

APT5020BVFR 5020BVFR APT5020 APT5020BVFRG APT5020BVR TO-247

HUF 405.00

A boltban

A legtöbb megrendelést 2 munkanapon belül alábbi fizetési jóváhagyást. Elemek feladott Anders ellenőrzik, a megjelenés, a csomagolás, valamint a stabilitás. Vevő felelős a szállítási költség társul visszaküldött termékek. Általában, a legtöbb ICs termelt az elmúlt években pedig van Ro HS jóváhagyása. Elfogadjuk elemek cseréje azzal a feltétellel, hogy - Mennyiség nem elegendő, illetve az Elemek nem illeszkedik.
- Használt alkatrészek vagy minőségi hiba. Törött, mert a hajózás. Minden ICs teljesen új, kiváló minőségű összetevők : egyáltalán nem használt elemeket, vagy hamis. Alapján a tétel, hogy visszatért, az összes visszaküldött termékek 100% - ig kell befejezni. Nem vagyunk felelősek semmilyen tipográfiai hibákat.
- A küldemények lehet küldeni a UPS/Fed Ex/DHL/TNT közvetlenül az Express Számla. Szoftver vagy firmware frissítés, mint űrt garancia. Pontos előírásokat kell beszerezni az adatlapot.
Fontos Információk Integrált Áramkör Feltételek
1.
- Mivel a kifizetés sikeresen, akkor küldje el nekünk a Hivatkozási szám, vagy MTCN. Minden nem-a hibás alkatrészeket feltétele, hogy egy 20-30% - os visszavételi meghatározott díjat belátása szerint IC Alkatrész Raktár. Technikai támogatás a termék használhatóságát. Hibás tételeket vissza kell IC Alkatrész Raktár számított tíz (10) munkanapon belül megkapja a terméket. Tanácsot termék konfiguráció. Az integrált áramkörök garantált 60 napig. Árak, műszaki adatok, valamint a rendelkezésre álló összes elemek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A vevő köteles biztosítani vissza termékek ellen elvesztéséért vagy károsodásáért, amíg a termék a kérdés az, hogy a szállítás alatt. Túl 60 nappal azután, hogy a küldött áruk. A képek csak tájékoztató jellegűek.
A Garancia Nem Tartalmazza :
1.

A jellemzők

is_customized:
No
Típus:
Egyéb
Használat:
Kereskedelmi Gyártása

Így tetszhet neked