15 mm-es Csavar hossza 12888 Inga típusú Műanyag Mozgalom Kézzel 92# Lépés Óra Tartozék Kvarc DIY Mozgalom Készletek
Friss

15 mm-es Csavar hossza 12888 Inga típusú Műanyag Mozgalom Kézzel 92 Lépés Óra Tartozék Kvarc DIY Mozgalom Készletek

HUF 2697.30

A boltban


Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat.
Ez a Ritmus Mozgalom támogatása 1.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 2 napon belül, ha a kifizetés megtörtént. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba.5 V-os Szén-cink elemek csak akkor, ha a vevők más erősen feltöltődött az akkumulátor, amely károsíthatja belső része a Mozgás,nem tudunk csere, karbantartás
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Kérjük, NE HASZNÁLJON Lúgos akkumulátor,akkumulátorok,akkor károsíthatja a mozgás.
Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Mint tudjuk,akkumulátorok sok korlátozza a légi szállítás,annak érdekében, hogy a hajózási simábban, az elemeket nem tartalmazza a csomag telepítésekor Óra keze, csak nyomja le az óra viszont, hogy a tengely függőlegesen,nem kell csavar a kezét. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket .
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok. Ellenőrizze, három kéz,győződjön meg arról, hogy nem találkoznak egymással,az első három hely kezét mind a 12-t, majd állítsa be a kormányt sebességváltó aktuális idő,amikor állítsa be, vegye figyelembe, hogy három kéz mozog folyékonyan,ha találkozunk osztott Fiatal Város egyik legjobb kvarc óraszerkezet a világon ,mozgás szuper néma tartani, jobb időt, kevesebb karbantartást igényelnek ,ha használja a megfelelő akkumulátort, majd telepítse óra viszont helyesen,nagyon elégedett leszel a munka Kiskereskedelmi csomagolás Mozgalom, jól csomagolva buborék betakar, majd kézzel csomagolva, masszív műanyag doboz (rövid hosszú, téglalap alakú elektromos vezeték) mindkét belül bélelt borítékban.

A jellemzők

Márka Név:
yurudder
Modell Száma:
12888 Inga típusú Mozgalom, 15mm

Így tetszhet neked