500pcs/sok ingyenes szállítási Arab SHISHA Teszt Csepegtető Tipp műanyag vízipipa cső, tömlő, Fúvóka víz pipát Eldobható szája tippek
Friss

500pcs/sok ingyenes szállítási Arab SHISHA Teszt Csepegtető Tipp műanyag vízipipa cső, tömlő, Fúvóka víz pipát Eldobható

HUF 6070.00
HUF 6744.60

A boltban


ingyenes szállítás USA Németország Vízipipa tippek Szája Tippek a Vízipipa tömlő Vízipipa cső Shisha fúvókát,Eldobható csepegtető tipp Független candy csomagolás ingyenes szállítás
Az egészséges, tiszta
könnyen hordozható
Csomag : 1db szája tipp.nem tartalmazzák az egyéb tartozékok a képek
Szín : mix színek lesz elküldve,nem választhatod színek
Megjegyzés : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.
Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint látható a képeken.Köszönöm !
Garancia & Visszatér
1. Minden árut nekünk eladni, jó minőség, valamint a vizsgálat előtt, hogy ők szállítják. Igyekszünk a legjobb, hogy elkerüljék a minőségi probléma.
2.Ha vannak kivitelezés, illetve kellékszavatossági a termékek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is , kicseréljük, vagy az ajánlat más megoldásokat az ön számára, hogy a választás.
3.A postaköltség díj nem téríthető vissza, vagy a megrendelő felelős minden vádat vissza. Minden vissza elem kell, hogy legyen, jó állapotban. Biztos alatt újra eladható állapotban. Ember alkotta hibák nem garantált, például törött, karcos, stb. Köszönöm a megértés, az együttműködés!
Szállítás :
1. Küldünk szerint a szállítási módszer megbízhatóbb, valamint gyorsabb módon, rendkívüli körülmények között.talán a szállítási módot, ez teljesen más, akit választottál.de biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz a leggyorsabb módja annak, amit tehetünk. Hagyjuk egy üzenetet, hogy a nyomon követési számot követően küldjük a terméket.
2. Ha bármilyen követelmények az áru leírása, illetve a bejelentett érték a feladóvevény (kereskedelmi számlán),kérem hagyja el nekünk egy üzenetet a fizetés után.
3. Nem vagyunk felelősek semmilyen behozatali vám vagy adó
Visszajelzést
1. Ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra. Ha ön elégedett a termékeinkkel, kérjük, idő kell, hogy hagyjon minket a pozitív visszajelzést. A bátorítást fog tartani minket előre, majd folyamatosan javul a szolgáltatás.
2. Ha nem elégedett a tétel, amit rendelt, ne aggódj, pls írjon nekünk első, meg fogja oldani a problémát az ön számára az idő. Hiszem, hogy meg tudjuk megoldani vitás keresztül barátságos tárgyalások.

A jellemzők

Technics:
Matt
Anyag:
Műanyag
Forma:
Egyenes Típus
szín:
kék, zöld, piros, sárga mix színek
Név:
Arab-SHISHA vízipipa szája tipp
Elem:
víz cső csepegtető tipp szócsöve
Funkció:
műanyag Teszt Csepegtető Tipp Sapka
Funkció:
pipát Eldobható szája tippek

Így tetszhet neked