BY8301-16P 32M MP3 Aduio Soros Hang Modul támogatja az USB Letöltés
Friss

BY8301-16P 32M MP3 Aduio Soros Hang Modul támogatja az USB Letöltés

HUF 1952.10

A boltban

Szeretnénk eldönteni, hogy probléma egy barátságos módon.
Visszajelzés az A célunk nyújt kiváló minőségű termék, kellemes vásárlási élmény. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy elégedett a elemet. Brazília vevőnek kell nyújtani nekünk az CNPJ száma CPF szám Után a teljes fizetés érkezik majd számolni, a elemet kell küldeni minél hamarabb. Csak a fel nem használt, a sértetlen, eredeti állapotban tétel lehet minősített vissza. Köszönjük, hogy meglátogatta!
.
Jellemzők :
MP3,WAV-fájl formátum : Támogatja a mintavételi ráta 8 ~ 48 KHZ,8 ~ 320 Kbps bit rate audio fájlok
USB interfész : 2. Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, semleges, vagy negatív visszajelzés, vagy nyissa ki vita. Ha bármilyen okból nem kíván visszatérni a tétel, lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül, a szállítási időpontot. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.54 mm pin fejléc, DIP16 csomag, 24 bites DAC kimenet, dinamikus tartomány támogatás 90d B, SNR támogatás 85. Általában a szállítási idő 15-40 nap . Ha elégedett vagy a elemet, majd a szolgáltatás, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 csillag arány.GD25 Q128(16 M byte)
Standard 2.2 V)
Nyugalmi Áram : 15 MA (egész modul)
Erősítő teljesítmény : csatlakoztassa 2 W / 4 Ω vagy 1 W / 8 Ω hangszóró
Méret : 21mm * 18mm
Működési Hőmérséklet : -40 C ~ 70 C
Páratartalom : 5% - 95%
Maximális támogatási 16 M byte kapacitás : mint például?GD25 Q16(2 byte). Ha bármilyen okból elégedetlen a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig segíteni fog a gyors megoldás. A vám, adók, díjak, vagy a vevő felelőssége.
A sablon csomag méret :
Sablon pin ábra :
Szállítás
Mielőtt a fizetés, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Vevő felelős a szállítási díjat vissza. De Brazília többe fog kerülni nap, a szállítási határidő attól függ, hogy a vám-és post szállítás.
Visszatérési Politika elkötelezettek Vagyunk, hogy önnek a lehető legjobb ügyfélszolgálat.0 szabványt (Micro USB-csatlakozó)
UART felület : Szabványos soros port, 3,3 V-os TTL szintű adatátviteli sebesség 9600
Bemeneti feszültség : 3. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat.

A jellemzők

DIY Kellékek:
Elektromos
Modell Száma:
BY8301-16P

Így tetszhet neked