Háztartási Időjárás Állomás Hőmérő Páratartalommérő Digitális LCD Hőmérséklet Páratartalom Mérő Ébresztő Óra A Mágneses Állvány HTC-2A
Friss

Háztartási Időjárás Állomás Hőmérő Páratartalommérő Digitális LCD Hőmérséklet Páratartalom Mérő Ébresztő Óra A Mágneses Állvány

HUF 1736.00
HUF 1887.30

A boltban

A konzol C F átalakítás gombot 2 másodpercig tiszta a maximum/minimum. Vásárló kérheti a cserét követő 7 napon belül a számlát a terméket.lehet megjeleníteni a memória hőmérséklet/páratartalom Maximum(MAX)valamint minimum(MIN), tartsuk lenyomva a gombot több, mint 7.
Hőmérő Páratartalommérő Digitális LCD Hőmérséklet Páratartalom Mérő Időjárás Állomás Teszter Ébresztőóra Mágneses Állvány HTC-2 A
A HTC-2 A Hőmérséklet páratartalom felhasználói útmutató Hőmérő felhasználói útmutató a Termék műszaki Kültéri : -50 C-70 C(-58 F-158 F) Az AJTÓ : -10 C~ +50 C(-14 F~+122 F) Hőmérséklet mérési pontosság : ±1 C(1. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.Főbb jellemzők : váltás az óra, illetve a riasztás kijelzés mód/állítsa be az aktuális óra, ébresztőóra, 12 vagy 24 órás óra, dátum;állítsa be az értéket a projekt;kijelző-memória a legmagasabb & legalacsonyabb hőmérséklet, illetve a páratartalom érték/memória törlése a maximális & minimum hőmérséklet, illetve a páratartalom értékek;C/"F kapcsolási hőmérséklet egység C(Celsius-fok), vagy"F(F) kijelző;az összes törlése beállítások & memória érték, visszatér a kezdeti állapotába.
A Legfontosabb!!!
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba.2 F) Páratartalom mérési tartomány : 10%~99% RH Páratartalom mérési pontosság : ±5% relatív PÁRATARTALOM Páratartalom felbontás : 1% - os Akkumulátor : AAA 1,5 V-os Alapvető funkciók Hőmérséklet / Páratartalom C/"F hőmérséklet kapcsoló kijelző maximális / minimális hőmérséklet, illetve a páratartalom memória funkció 12/24 órás Az egész időmérő funkció Napi ébresztés Naptár kijelzés Hogyan-1.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.
Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk a 15 nap ingyenes csere.Tolta a hátsó irányban az akkumulátor ajtót, akkumulátor, majd cserélje ki az Akkumulátort ajtót, a készülék használható.

A jellemzők

Stílus:
Állandó Állomás
Max Mérési Hőmérséklet:
49°C & Alapján
Elmélet:
Hőmérséklet-Érzékelő
Kijelző Méret:
2.0 - 3.9 Cm
Használat:
Háztartási
Kijelző Típus:
Digitális
Teljesítmény Típus:
AAA Akkumulátor
Modell Száma:
A HTC-2A

Így tetszhet neked