JQ Csapágyak 5 Darab NK812 8/12 Kör Tű Szem 8mm x 15mm x 12mm
Friss

JQ Csapágyak 5 Darab NK812 8/12 Kör Tű Szem 8mm x 15mm x 12mm

HUF 2376.00

A boltban

Ha bármilyen okból kényelmetlen elhagy minket egy tökéletes pontszámot, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig mindent megteszünk, hogy biztosítsa a sikeres tranzakciót. Mi lesz a hajó, hogy LETÉTI címét csak. Kérem, hagyjon minket üzleti 24 órán belül válaszolni az e-mail érint. Ha által fizetett hitel-vagy betéti kártya, visszatérítés küldött a kártyát kibocsátó bank. Pozitív Visszajelzést Bolt bizalommal. Arra törekszünk, hogy keresni a pozitív visszajelzést meg a tökéletes pontszámot, a Részletes Eladó Értékelés (DSR). Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés. a vevő felelős a szállítási díjat vissza. A mi célunk az elégedett vendég! Visszatér & Visszatérítési Politika kínálunk vissza szolgáltatás,vissza a termék elfogadott, feltéve, hogy : 1.JQ Csapágyak 5 Darab NK812 8/12 Kör Tű Szem 8mm x 15mm x 12mm
Modell : N K812 8/12
Méret : 8*15*12 MM
Biztosítunk csapágyak nagykereskedelmi értékesítés , nagyon jó áron , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármikor, ha szükséged van rá , biztosítani tudjuk a nagyon olcsó szállítási ár !
ID(belső átmérő)/Furat=8mm
OD (külső átmérő)=15mm
Szélesség/Magasság=12mm
Szállítás 1. Mint vevő, ez a kötelessége, hogy fizessük az adót, amikor egy rendelés külföldről. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím a LETÉTI illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni. Miután aláírta a csomagot, ez azt jelenti, hogy nincsenek kétségei vannak a termékek, valamint a mennyiség, az ügyletet lehet tekinteni kitölteni. Mi lesz nem felelős semmilyen igényt a hiányzó elemeket, valamint a sérült. Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos. Kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bank a kérdést, amikor a hitel felteszik, hogy a számla. Tranzit idő változhat, különösen az ünnepek alatt. Amikor a csomag eléri, kérjük, ellenőrizze az összes alkatrészt, illetve az áruk mennyisége be, mielőtt aláírja. Az ár nem tartalmazza az adók, ÁFA, vagy más rejtett díjakat. Ha bármilyen kárt, a hiányzó elemeket, vagy rossz a mennyiséget, kérlek, ne írd alá, aztán kérésére a posta vagy a futárszolgálat kérdés, hogy egy relatív tanúsítási annak érdekében, hogy kártérítést. Is, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ami a probléma, amint lehetséges. Mi lesz nyoma a rendelés vissza, amilyen hamar csak lehet.

A jellemzők

Szerkezet:
különc
Modell Száma:
NK812 8/12
Anyag:
Acél
Kapacitás Nyomaték:
Egyik sem
Bevonatok:
Acél

Így tetszhet neked