Nikon 60 / 2.8 G Makró objektív AF-S Micro-NIKKOR 60mm f/2.8 G ED Lencsék
Friss

Nikon 60 / 2.8 G Makró objektív AF-S Micro-NIKKOR 60mm f/2.8 G ED Lencsék

HUF 155250.00

A boltban


Makró Képesség Az 1 : 1 leképezési aránnyal lehetővé teszi, életnagyságú makró képalkotó olyan közel, mint 7. A garancia nem terjed ki a helytelen használat (azaz folyékony, homok, hatása károsodás, stb.Javítás ingyenes, de a vevő fizeti a szállítási költség. Azonban ez a tranzakció kizárja az ilyen díjak (ha alkalmazható).5" hosszú, 15 gramm, ez egy kompakt, sokoldalú, makro teleobjektív, miniszterelnök lencse. Megtesszük a tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy jogilag minimalizálja az ÁFA expozíció a kérést.
Garancia
Ígérjük, 1 év garancia a mellékelt ellen hibák anyag vagy gyártási.3" Szűrő Átmérő : 62mm Lekerekített 9-Penge Membrán
Az AF-S Micro-NIKKOR 60mm f/2.Igyekszünk a legjobb, hogy elkerüljék a minőségi probléma.8 32 1 : 1 Nagyítási Arány; Makró Közeli ED Üveg, Két Aszférikus Elem Nano Crystal & Szuper Integrált Bevonat Silent Wave Motor AF Rendszer Belső Fókusz; Kézi élességállítás Minimum Fókusz Távolság : 7.
DSLR kamerák, objektívek nagy értékű tárgyak, s reméljük, hogy van egy tökéletes vásárlási élmény., vagy egyéb Adók) a különböző országokban, de a legtöbb esetben kevés, vagy egyáltalán nem is fizetendő.8 G ED Objektívvel rendelkezik, kivételes körű alkalmazások, valamint a magas színvonalú teljesítményt.3" minimum fókusz távolság. Ha használják a DX-formátumú SLR, a 35 mm-es fókusztávolság egyenértékűség felel meg 90mm lencse. Ha nem tudja megszerezni a hivatalos vizsgálati tanúsítványt, akkor vissza az árut a feltevést az eladó beleegyezése (vevő viseli vissza költség).
Szállítás
Mi a hajó keresztül EMS/DHL/China Post légipostai az első alkalom, hogy a Peking, Kína után helyet érdekében, illetve a fizetési sikeres.8 G ED Lencse
Termék Kiemeli F Mount Objektív/FX Formátum, Rekesz Tartomány : f/2. Ezek a díjak a vevő felelőssége. ED Üveg Az ED lencsetag csökkenti a kromatikus aberráció az egész zoom tartományban, miközben biztosítja a magas felbontású, kontrasztos. A Silent Wave Motor (SWM), valamint a Belső Élességállítási (IF) rendszer engedheti meg magának, gyors, csendes fókuszálás fellépés, valamint az M/A üzemmód kapcsoló kézi élességállítás gyors hozzáférést tesz lehetővé a kritikus fókusz, A kilenc penge lekerekített rekeszizom teszi ki-a-fókusz elemek keverednek simán előállításához természetes külsejű, harmonikus háttérrel. Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget adót (ÁFA).

A jellemzők

Csomag:
Lencse csak, UV Szűrő
Használat:
Fényképezőgép
Nikon Modell:
Pack-shot than200 60mm af-s f / 2 8g ed
Helyszín Típus:
Rovar
Száma Rekeszizom Pengék:
12 Pengék
Teljes Keret:
Igen
Interfész Típusa:
Nikon F
Kaliber:
62mm
Lencse UV Szűrő Méret:
62mm
Fókusz Típus:
makró objektív
Lencse Típusa:
automatikus
Zoom Mód:
Zoom
Márka Név:
NIKON
Csomag:
Igen
Típus:
Fix Fókuszú Objektív
Fókusz Mód:
Automatikus Fókusz
Gyújtótávolság:
60mm
Maximális Nagyítás:
1.000 alkalommal
Maximális Rekesz:
f/2.8
Minimális Rekesz:
F32.0
Modell Száma:
AF-S Micro-NIKKOR 60mm f/2.8 G ED

Így tetszhet neked