Ingyenes Szállítás LTN121AT07 L01 L02 LP121WX3 TLC1 B121EW09 V. 3 N121IB-L05 30 Csapok 12.1 LED LCD Kijelző Panel
Friss

Ingyenes Szállítás LTN121AT07 L01 L02 LP121WX3 TLC1 B121EW09 V. 3 N121IB-L05 30 Csapok 12.1 LED LCD Kijelző Panel

HUF 12690.00

A boltban

Köszönöm szépen! mi mindent megteszünk, hogy megfelel neked
Ha bármilyen problémája az elem vagy szolgáltatás, k , ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás .
Miután szolgáltatás :
1. Tárolni az eladási áruk beírás a garancia törékeny kategória, mint a garancia kategória a garanciális időszak szakad fel.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
A számlát az áru kérjük, ne felejtse el, hogy a megfelelő időben történő elvégzése a vizsgálat megerősítette,
4.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
A termék átvételét ugyanakkor emlékeztetni, hogy ismét nyitva áll előtte az expressz áru alakja, megjelenése, az ellenőrzések száma alá kell írnia. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat . W e mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat s . Szóval amellett, hogy a képernyő fényes vonal, fekete-fehér, a többi nem tartozik a jótállás hatálya alá Huaping tartomány)
5. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, adók import yourcountry. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént. Ne telepítse a statikus táskák föld porába belép háttérvilágítású fekete foltok. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. (A képernyőn, nem a mi felelősségünk, hogy a képernyő eladók egyszerűen szorítani jelenik meg sérült.
Ígérjük, garanciális 90 napig ez a tétel, valamint a szállítás költségét vissza kell biztosítani a vevő által. Ha kérdések merülnek fel, mint a szállító köteles haladéktalanul ellenőrizze a helyzetet, tájékoztatja a futár, vagy elutasítja a probléma részei. Például : hogy a módosítás nem befolyásolja a használatát, különösen, folyadékkristályos károsodás nélkül, függetlenül attól, hogy a megrendelések száma, valamint a számlák tényleg következetes. Ügyfél feltétel nélküli vissza nem kerül felszámításra 20% fizetséget (az ügyfél saját oka, hogy visszatér, de nem minőségi problémák) Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat.

A jellemzők

Alkalmazás:
Laptop
Márka Név:
CSZOJ
Kompatibilis Márka:
Univerzális Képernyő
Alkalmazás:
Laptop
Képernyő Méret:
12.1 inch
Modell Száma:
LTN121AT07 L01 L02 LP121WX3 TLC1 B121EW09 V. 3 N121IB-L05
Állásfoglalás:
1280*800
Felület:
30pins
minőség:
100% - os teszt
Képernyő Típusa:
TFT Aktív Fényes matt
Értesítés:
Kérjük, írja meg a laptop márka, modell, az LCD-képernyő modell.

Így tetszhet neked