réz díszek a réz pénzt egér patkány felicitous kívánom, hogy a pénzt a tizenkét patkány Lakberendezés
Friss

réz díszek a réz pénzt egér patkány felicitous kívánom, hogy a pénzt a tizenkét patkány Lakberendezés

HUF 9312.00
HUF 13497.30

A boltban


Visszatérési Politika :
7 napos 100% pénz visszafizetési garancia abban az esetben. Nagy művészet kincs! Ez egy nagyon finom kézműves. Ha tetszik nekik, kérem, egy pillanatra, hogy hagyjon minket pozitív visszajelzést. Van a boltban kínában. Ennek kifinomult formák, jellegzetes stílusa. Mi megy át Kína Hong Kong Levegő csomagot, illetve E-mail Bao postán. Tehát, ha az ajánlat az elemeket, valamint fizetni.

Sok sikert, Boldog Ajánlattételi
. De a dolgok történnek néha.A cél az, hogy térjen vissza a boltba, vagy ajánljon minket!!
A tételek, amelyek az értékesítési minden formában eredeti valós elemeket. Mi collecte őket formában személyi gyűjtő.Kép Színe kissé eltérhet miatt a színkalibrációs az egyes monitor. jó, kézimunka; az elem teljesen mutat kreativitás szellem ragyogó kultúra. Mi megpróbáljuk a lehető legjobban szolgálni, ha a legjobb. Küldünk, amint lehetséges.)
Rólunk :
Az összes elem van reklám, az a bolt.
Visszajelzés :
Igyekszünk, hogy minden tökéletes legyen. A pozitív visszajelzések, illetve 5 csillagos minősítést az e Bay-en, hogy minket fogják értékelni.
1) a tétel nem felel leírás pontosan :
a) talált nem leírt jelentős hibák,
b) talált eltérés a hatóság abban az esetben garantálom, hitelesség (dokumentált szakértői következtetés szükséges a visszatérítési folyamat);
2) nagy a kár bekövetkezett, a tranzit (van, hogy nem írja alá, majd fogadja el az elem)
Ha bármelyik alábbi körülmények esetén nem téríti meg a fizetés :
(1) a Vevő megváltozott a fejedben, vagy csak akarja, hogy visszatérjen a tétel minden ok nélkül említette a pénzt vissza garancia;
(2) a Vevő kapott negatív véleményt elem a hozzá nem értő forrás;
(3) Csomag visszatért hozzám postai úton-ez általában akkor történik, amikor egy nem nyújt megfelelő levelezési cím : ebben az esetben küldök csomagot után ismét megerősítést címét.A teljes szállítási díjat fizetnek a vásárlók. Az itt, a termék gyűjteni, Meg van a saját emberek collecte ezeket a dolgokat. Bár, ha van valami baja van dolgunk, kérjük, tudassa velünk, mielőtt elhagyja minden visszajelzést! Szeretnénk, ha 100% satified a megrendelést.
Valamint szeretnénk hallani tőled, bármilyen javaslata, kérdése, és/vagy problémája.
réz díszek a réz pénzt egér patkány felicitous kívánom, hogy a pénzt a tizenkét patkány Lakberendezés bronz dekoráció [méret] : Hossza : 7,5 cm szélesség : 2 cm magas : 9cm (kézi mérés, elkerülhetetlen, szórás, kérjük érvényesül eléggé.

A jellemzők

A téma:
Mascot
Regionális Funkció:
Kína
Anyag:
Réz

Így tetszhet neked