Kína Régi papír kalligráfia Festmények Tekercsek Kínai versek, a Festészet, a Tigris négy tigris térkép
Friss

Kína Régi papír kalligráfia Festmények Tekercsek Kínai versek, a Festészet, a Tigris négy tigris térkép

HUF 10246.00
HUF 14850.00

A boltban

Ennek kifinomult formák, jellegzetes stílusa.Ez a legbiztonságosabb, leggyorsabb mail szolgáltatás Kínában. Küldünk, amint lehetséges. De a dolgok történnek néha.
Rólunk :
Az összes elem van reklám, az a bolt.
Kína Régi papír kalligráfia Festmények Tekercsek Kínai versek, a Festészet, a Tigris négy tigris térkép Baba Neve : Tigris Ma Ying Daru Keret méret : 128 * 37cm (egy méret) a Termék Anyaga : Papír
Kép Színe kissé eltérhet miatt a színkalibrációs az egyes monitor. Nagy művészet kincs! Ez egy nagyon finom kézműves.
Valamint szeretnénk hallani tőled, bármilyen javaslata, kérdése, és/vagy problémája.A cél az, hogy térjen vissza a boltba, vagy ajánljon minket!!
A tételek, amelyek az értékesítési minden formában eredeti valós elemeket.
Visszatérési Politika :
7 napos 100% pénz visszafizetési garancia abban az esetben. Tehát, ha az ajánlat az elemeket, valamint fizetni. Mi collecte őket formában személyi gyűjtő. Ha tetszik nekik, kérem, egy pillanatra, hogy hagyjon minket pozitív visszajelzést. jó, kézimunka; az elem teljesen mutat kreativitás szellem ragyogó kultúra. A faragás, a test tükröződik a magasztos pedig ügyesen képességeit.
SZÁLLÍTÁSI ÁTADÁSA
A fizetés után kapott, majd számított 1 - 2 munkanapon belül-szállítás. Bár, ha van valami baja van dolgunk, kérjük, tudassa velünk, mielőtt elhagyja minden visszajelzést! Szeretnénk, ha 100% satified a megrendelést. A pozitív visszajelzések, illetve 5 csillagos minősítést az e Bay-en, hogy minket fogják értékelni. Mi megy át Kína Hong Kong Levegő csomagot, illetve E-mail Bao postán.

Sok sikert, Boldog Ajánlattételi
. Az itt, a termék gyűjteni, Meg van a saját emberek collecte ezeket a dolgokat. Van a boltban kínában.Más ország szállítás általában 20-35 munkanapon belül .A teljes szállítási díjat fizetnek a vásárlók.
1) a tétel nem felel leírás pontosan :
a) talált nem leírt jelentős hibák,
b) talált eltérés a hatóság abban az esetben garantálom, hitelesség (dokumentált szakértői következtetés szükséges a visszatérítési folyamat);
2) nagy a kár bekövetkezett, a tranzit (van, hogy nem írja alá, majd fogadja el az elem)
Ha bármelyik alábbi körülmények esetén nem téríti meg a fizetés :
(1) a Vevő megváltozott a fejedben, vagy csak akarja, hogy visszatérjen a tétel minden ok nélkül említette a pénzt vissza garancia;
(2) a Vevő kapott negatív véleményt elem a hozzá nem értő forrás;
(3) Csomag visszatért hozzám postai úton-ez általában akkor történik, amikor egy nem nyújt megfelelő levelezési cím : ebben az esetben küldök csomagot után ismét megerősítést címét.

A jellemzők

Keret:
No
Technics:
Kézzel Festett
eredeti:
No
A keret mód:
lapozzunk festmény
Tantárgyak:
Portré
Közepes:
Vízálló Tinta
Forma:
téglalap
Típus:
Vegyes Technika
Stílus:
Hagyományos Kínai
Formában:
Kombinált
Anyag:
Papír
A szépírás, a festészet típus:
Kínai festészet
Támogatási Alap:
Papír

Így tetszhet neked