Quartz Lámpa Új Disco Fény Fél 230v SFC10 1250w Forgó Multi Flash Dekor Lámpa tánc
Friss

Quartz Lámpa Új Disco Fény Fél 230v SFC10 1250w Forgó Multi Flash Dekor Lámpa tánc

HUF 1960.20

A boltban


start
vége
Elem Sajátosságok
Characteristcs : Nagy fényáram,új szálban design,szimmetrikus fény folt nélkül árnyalatok,speciális hegesztési technológia lámpa alap biztonsága érdekében.
kész.
Applited Feszültség(V) : 230 v Teljesítmény : 1250 W
Teljes Hossz : 215mm MAX Átmérő : 12mm
Élettartam : 200h Color Temperature : 3200k
Bázis : SFC10 Fényáram : 30000lm
Leírás
Ez egy teljesen új, fél fény, amelyet el Tudsz Képzelni.
Felderül Az Éjszaka Varázslatos Fény!
El tudod képzelni, átalakítása a következő fél egy megvilágított játszótér színes fény -, valamint az összes vezetékek nélkül? Megcsináltuk!
Ez az első alkalom, izgalmas plazma fény lehet használni, hogy akcentussal az ünnepek, mint a születésnapok, évfordulók, kertben, kerti partik, fogadások, ballagásra, sokkal több!
Nem tévesztendő össze a lámpa, akkor hozzon létre egy zseniális "folyadék" fény játékosan mozog, mint a folyadék belsejében egy világos, kamra! A lámpa olyan erős, hogy nem fogsz hinni a szemednek!
Használja a Tánc Lámpák, hogy átalakítsa a nappaliban egy izgalmas táncparketten! A sort a folyosón vagy az udvaron, folyosón, hogy kecsesen üdvözöljük a vendégek. Pont a kertben a lámpa, s fény az éjszakában! Körül a teraszon fedélzeten egy varázslatos estét soha nem felejtem el. Még lógni őket a fa ágait létre, majd az elvarázsolt erdő a fény!
Ez a fajta lámpa teljesen vezeték nélküli, amely lehetővé teszi, hogy szinte bárhol, majd tárolja el őket könnyen egyszer a rendezvény vége. Minden akcentus fény jön egy egyéni alap asztali kijelző, kerti tét kültéri használatra, valamint egy lógó mellékletet az ajtók többet!

A jellemzők

Szakmai Fény Típus:
Színpad Fények
tanúsítási:
CCC,CE
Feszültség:
230V
Az Izzók Tartozék:
Igen
Modell Száma:
230v 1250w
Használat:
Szakmai
Nagykereskedelmi Online:
www.666lamp.com
Származási hely:
Jiangsu, Kína (Kontinens)

Így tetszhet neked