LCD zsanér forgatás tengely Flex Kábel JVC GC-PX100 P100 PX100BAC Videó Kamera
Friss

LCD zsanér forgatás tengely Flex Kábel JVC GC-PX100 P100 PX100BAC Videó Kamera

HUF 5397.30

A boltban


Mi csak akkor fogadja el a bevallást, eredeti csomagolásban.
Köszönöm a figyelmet!!!.
Ha elégedett a producst a szolgáltatást,kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 pontszámok DSR,nagyon hálásak lennénk!
Ügyfeleink számára vith minőségbiztosított termékek, gyors szolgáltatás.
Mint tudjuk,a nemzetközi szállítási idő mindig az ellenőrzés,különösen a vámhatóság a folyamat összetett, kiszámíthatatlan,De mi lesz elküldve, amint lehetséges,akkor a hajó a tétel belül bizonyos biz nap, ahogy ígértem a lista.
Általában ez lesz 7-20 munkanap a szállítás.Ha nem kapja meg az elem hosszú ideig,Kérjük, ellenőrizze a helyi postán, vagy lépjen kapcsolatba velünk.Ezek a díjak a vevő felelőssége.Örülünk, hogy oldja meg a problémát,kérjük, ne hagyja Netural vagy Negatív Visszajelzés 1,2,3 alacsony pontszám.
Ön 100% - os elégedettség a célunk,Ha valami panasza van,Kérjük, lépjen kapcsolatba velem e-mailben üzenetet.
A vám,adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.Elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést nem segít megoldani a problémát.
Minden termék kerül kiszállításra, mint ajándékot, hogy minimalizálja a behozatali vámok.A kérdés, hogy az áruk,egy nyomon követési számot adjunk Hozzá, hogy a vásárlás az elem.
Ön üdvözölte, hogy visity a többi elemek vásárolni, 10 vagy annál több,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,akkor kapsz egy új, kedvezményes áron.
Több termék nem szerepel a listában,Ha kell venni egyéb kiegészítők,kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Az előnyök : Minőségi termékek;legversenyképesebb pri;Gyors, magas színvonalú szolgáltatást.
Ha bármilyen hiba, az elemek,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, 7 napon belül a számla tétel.Aztán kap egy egyedi címet vissza.Kérjük, válassza ki a legkényelmesebb módja.Minden alkatrész tesztelt jól működik, a szállítás előtt.
Elem kerül kiszállításra követő 2 munkanapon belül kapott egy igazolt kifizetés,de általában a következő munkanapon belül a fizetési,Elem kerül kiszállításra által lajstromozott légi mailt a nyomon követési szolgáltatás.
Ha kell vissza,kérjük, ellenőrizze, hogy erősítse meg az elem nem működik, majd fel a kapcsolatot a vevőszolgálati képviselő,tudassa velünk a részletes probléma.Azt fogja válaszolni, hogy a lehető leghamarabb(kérem, engedje meg, 1_2 munkanap a válasz).

A jellemzők

Márka Név:
goglibee
Kompatibilis Márka:
JVC
Modell Száma:
PX100BAC
Csomag:
No
Kompatibilis Kamera Stílus:
Videokamera

Így tetszhet neked