95% - os, új, HASZNÁLT, & eredeti áramkör LED32M5000D 35015968 KPS + L070C2-01 34007873 testület a jó munka
Friss

95% - os, új, HASZNÁLT, & eredeti áramkör LED32M5000D 35015968 KPS + L070C2-01 34007873 testület a jó munka

HUF 11167.00
HUF 11880.00

A boltban

Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, megpróbáljuk megoldani a problémát , ha azt szeretné, hogy a hajó vissza ,nem vállalunk felelősséget a visszatérő szállítási díjak.
Minőség : 100% - ban tesztelt szállítás előtt . Ön elégedettsége a legfontosabb!ha veszel valamilyen kiegészítő van a teszt, mind a részek előtt, készen áll a küldésre, amikor vásárolni, a hatalom testület, majd a rögzítő egység, kérem, adja meg a szükséges feszültség, állapot, vagy egyéb részleteket.
Visszajelzés :
A.
(6) Kérem, hagyjon üzenetet, hogy tájékoztasson bennünket, hogy mennyi az az érték, hogy állapítsa meg,ha a vevő nem kért, Annak érdekében, hogy a vevő megkapja a parancsot adó ingyenes behozatalára, majd nyilatkozni, hogy az "AJÁNDÉK" egy alacsonyabb érték. 95% - os, illetve 90% új értelmet használt termékek, 100% új értelmet, új termék.
4>> A termékek könnyű sérülés a szállítás során, ezért kérjük, nyissa meg, majd jelölje be a jelölőnégyzetet, illetve termék, amikor az árut, ha a doboz annyi, hogy más-más alakú, kérjük, vessen egy fényképet, majd bizonyíték a sérült mezőbe, majd kérd meg a postás, hogy erősítse meg a helyzetet.
(8) A gyors biztonságos szállítási okok miatt, csak a hajó a parancsot, hogy a szállítási cím megerősítette Letéti.
Politika :
1>> ígérjük, hogy minden termék bevizsgált, mielőtt szállítás!
2>> Vevő vissza az elemet az eredeti csomagolásban 5 napon belül kézhezvételét követően, ha nem elégedett vele,/ Mi visszatérítjük önnek küldeni vagy csere belül 2-3 munkanap után a tétel érkezett.
(3) a vám, adók, díjak, vagy a vevő felelőssége. Így, ha nekem adod a bizonyíték, kérhetünk a hajózási társaság, hogy kompenzálja minket. Ez az alacsonyabb ár nem tükrözi a teljes árat fizetett, vagy a piaci értéke a termék nem alkalmazható országok különböző tarifális szabályok.
(4) A szállítási mód ingyenes szállítási által China post levegő mail érkezik ideje 15-60days,néhány távoli országban, több kell, mint 60days , az Eladó nem felelős a szállítási idő, az, amelyet a fuvarozó, Ünnepnapok kivételével, illetve változhat a csomag a cél.Köszönöm, hogy támogatja megbízik bennünk. Kérem, ne hagyjon bármilyen, semleges, vagy negatív visszajelzés, mielőtt kapcsolatba lépni velünk . Mi mindig próbál nyújtani az ügyfél a legjobb szolgáltatást, illetve magas minőségű termékek.

A jellemzők

Típus:
Hűtőszekrény Alkatrészek
szín:
Fehér

Így tetszhet neked