FEITA 8db/csomag Kiváló minőségű 599-029 Forrasztási Forrasztó Vas Tipp Tisztító Tisztító Vezeték Szivacs Labdát, tiszta forrasztani tipp
Friss

FEITA 8db/csomag Kiváló minőségű 599-029 Forrasztási Forrasztó Vas Tipp Tisztító Tisztító Vezeték Szivacs Labdát, tiszta

HUF 3504.60

A boltban


Hordozható tisztító fúvóka eszköz.) lehet hosszabb, mint a szokásos időben,kérjük, adj hozzá még egy 5-10 nap, mint egy késés,köszönöm a kedves, megértő!
2.A megrendelés küldött ki követően 3 munkanapon belül fizetett. Ha a csomag elveszett, ellopott, megrongálódott vagy csak nem vagy elégedett vele, kérem,forduljon hozzánk, mi lehet a tétel helyébe ingyen, vagy kapsz egy 100% - os teljes vételárat, ezt többek között a szállítási fizetett! Hisszük, hogy mindent meg lehet oldani után kommunikáció ,soha vád, hogy egy újratelepítés díj bármilyen fajta, a lényeg, hogy ne veszítsd el egy fillért sem a tranzakciók.
Ezen kívül, a megrendelés nem több, $330. Ha nem elégedett a termékkel vagy a szolgáltatással ,kérjük, lépjen kapcsolatba velem, de ne adj negatív visszajelzést, vagy netrural visszajelzést kell adni egy elégedett megoldás.
FEITA 599-029 Tisztítás vezeték 633 vas keret.Ha a teljes vételár több, $330.

Szállítás :
1.FEITA 8db/csomag Kiváló minőségű 599-029 Forrasztási Forrasztó Vas Tipp Tisztító Tisztító Vezeték Szivacs Labdát, tiszta forrasztani tipp
Jellemző :
Takarítás vezetékes víz nélkül, tiszta csökkentése nélkül tipp hőmérséklet.
Vissza visszajelzés :
Kínálunk egy 100% - os teljes pénz-visszatérítési politika kérdésre megerősítette.
Nem csökkenti a tipp hőmérséklet.
Megjegyzés : (hatékonyan meghosszabbítja az életet, a vas fej)
- Amennyire lehetséges-a használja az alacsony hőmérséklet hegesztő (az alábbi 360 fok)
Gyakran előfordul, hogy magas minőségű, tiszta fúvóka tisztítás, vas fej ( pl.00,de szeretne kapni őket azonnal, oké,semmi gond, még mindig a hajó Kifejezett , de meg kell fizetniük a kifejezett ára. De tisztítás után, vas fej mutatja, hogy a maradék forrasztani, forrasztás, vas fej bevonat oxidáció megelőzésére.00, akkor a hajó ki őket, Expressz ,nem kell fizetni az extra díja .
Lépjen kapcsolatba velünk, Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzám, bármikor folytatható 24 órán belül. Fém klaszterek tartalmazó fluxus, könnyű eltávolítani a-oxidok a felszínen a forrasztópákát fejét.A szállítási idő az Ünnepek alatt Szezon(Karácsony ,a Kínai Új Év, stb. Remélem, jól érezted magad itt!.De nem engedheti meg magának a postaköltséget keresztül ott vállalatok,így fizetni az extra díjat ,köszönöm a kedves megértő!
3. fehér 599 B)
Vas vissza a forrasztás vas keret, mielőtt a forrasztó ón
Ha a vas használat 10 perc, vagy több, kérem, kapcsolja ki az áramot
Cserélhető alkatrészek.

A jellemzők

Modell Száma:
599-029
Márka Név:
FEITA
Méretek:
35x25x15cm

Így tetszhet neked