TIG Hegesztés Gép Tartozékok WP12 TIG Hegesztés Fáklya Feje Rövid 56Y44 Hosszú 56Y45 TIG Vissza Sapka
Friss

TIG Hegesztés Gép Tartozékok WP12 TIG Hegesztés Fáklya Feje Rövid 56Y44 Hosszú 56Y45 TIG Vissza Sapka

HUF 1285.00
HUF 1976.40

A boltban

De kell, hogy erősítse meg kell alaposan! Vi : nem fogadhatjuk el, hogy a csere vagy megszakítása után a megrendelés szállították. Az amerikai területeken, kérem, hagyjon egy megjegyzést, amikor a megrendelés.Tájékoztatjuk, hogy azonnal, ha a csomagot küldtek ki. Arról, Vám figyelembe véve az ügyfelek javára, kénytelenek Vagyunk a hajó a rend hagyományos postai úton meg kell hagyni érdekében, megjegyzés vagy megbízási üzenet mondd meg, mennyire alá kell írnom a számlán (ha nem mondja meg, mennyi alá kell írnom a számlán,aláírom körülbelül 2/3-a törvény érték a számlán). Megjegyzés : Ha úgy dönt, hogy az ingyenes szállítási lehetőség, a csomagot közvetlenül szállított otthon, csak egy időben, vagy elküldi a helyi postára, akkor meg kell, hogy a nyomon követési számot, a személyi IGAZOLVÁNY összegyűjteni a tárgyakat. Őszintén elnézést kérek a kellemetlenségekért ez okozhat. Kérlek, értsd meg, azonban a vám ki a kezünkből nem tudjuk guarrante nem adó, díj nem terheli semmiféle adó díjat. Ha úgy dönt, expressz szállítás, kérjük, ne feledje, hogy hagyja el a telefonszámát, ez szükséges ahhoz, expressz szállítás. Minden csomag Argentínába kell CUIT száma DHL/UPS/Fedex/EMS. az összes áru, csak töltés, csak egy kis része a szállítási költség,valamint a legtöbb országban az ingyenes szállítási 3. Minden csomagon, hogy Oroszország kell a Teljes Nevét(keresztnév + Közepén név + vezetéknév). A következő információkra van szükség, amikor tükrözik a probléma :
*Rendelési szám
*Az elem SKU száma
*Kép a hibás gyöngyök. APO-FPO-ADATVÉDELMI tisztviselő Szállítási elnézést kérünk, hogy postafiók katonai címek (APO, FPO) nem lehet kézbesíteni. 56 Y45
Hosszú TIG Vissza kap A WP12,Bíró Nincs,56 Y44
TIG Vissza kap A WP12
A csomag tartalmazza :
5db WP12 TIG Fáklya Vissza Sapka
KEVERJÜK össze a Következők :
2db WP12 TIG Fáklya 56 Y45 Rövid Vissza Sapka
2db WP12 TIG Fáklya 56 Y44 Hosszú Hátsó Sapka

Minden csomag Brazíliába kell CPF száma DHL/UPS/Fedex/EMS. Garantáljuk, mi lesz 100% - os slove semmilyen probléma. Így a minőség garantált. TRUSOXIN online shop eladni alapján a kiváló terveket, valamint bizonyított megbízhatóság. Továbbá, van egy QA csapat, hogy tesztelje a megrendelt termékek működik megfelelően, mielőtt vannak pakolva küldött. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások, kérlek, hagyd el a pozitív visszajelzés, 5 csillag .

A jellemzők

Kaliber:
Rövid, Hosszú, MIX
Alkalmazás:
WP12 TIG fáklya
Modell Száma:
WP12
Márka Név:
TRUSOXIN

Így tetszhet neked