Jigsaw Pengetartó Z01401 Dedikált Zhouyu Az Első Eszköz, Fém Mini Többcélú Gép Fűrész Gép Tartozék
Friss

Jigsaw Pengetartó Z01401 Dedikált Zhouyu Az Első Eszköz, Fém Mini Többcélú Gép Fűrész Gép Tartozék

HUF 699.30

A boltban


Garancia & Karbantartás :
Biztosítunk 1 év ingyenes garanciát. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. Fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémákat.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. Amennyiben a termék hibás, kérjük, értesítsen minket követő 15 napon belül a szállítás.
Vissza :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.
Az érkezési idő attól függ, hogy bizonyos tényezők, valamint a különböző területeken. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.

A jellemzők

Modell Száma:
Z01401

Így tetszhet neked