10ft*10ft*10ft Fehér négyzet lombkorona kendő a cső állvány
Friss

10ft*10ft*10ft Fehér négyzet lombkorona kendő a cső állvány

HUF 107730.00

A boltban


Amikor a megrendelés esküvő elemeket, ha úgy dönt, légi Expressz szállítás vagy eladó módszer, kérem, próbálja a legjobb, hogy rendet 3 héttel előre, hogy utolérjék az esküvő napját; Ha úgy dönt, China post, kérem, próbálja a legjobb, hogy ahhoz, 3 hónappal előre, hogy utolérjék az esküvő napját.
Mi vagyunk a gyár alapító üzleti képviselője mindenféle termék.
Ha annak az üzletünkben több mint 5-ször, majd hagyjuk egy pozitív visszajelzést, kínálunk egy csodálatos meglepő ajándék : )
Ha nem talál olyan terméket, amelyre szüksége van, isten hozta, hogy tájékoztasson bennünket. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha elégedett az elemeket, valamint a szolgáltatás. Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
Megjegyzés : A lista a lombkorona kendő csak nincs hozzászólás, virágok, kiegészítők, asztalt, ruhát, vagy áll tartalmazza. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.
Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége, kérjük, értesítsen minket. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett az úton visszatérni, a vevő felelős az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. Nem vagyunk felelősek semmilyen balesetek,késedelem vagy egyéb kérdéseket, amelyek a felelősség a szállítási szolgáltatás. A legtöbb lakberendezők eltölteni sok időt a swags and design kézzel.

A jellemzők

Minta:
Egyszínű,Nem
Anyag:
poliészter kötött szövet
Modell Száma:
Új
Alkalomra:
Parti nagy Eseményre,Házassági & Eljegyzési,Esküvői,Valentin Nap
is_customized:
Yes
Márka Név:
DesserXixi

Így tetszhet neked