20x VW Volkswagen Golf Passat Caddy Belső Berendezés Panel Ajtó Kártya Trim Klipek
Friss

20x VW Volkswagen Golf Passat Caddy Belső Berendezés Panel Ajtó Kártya Trim Klipek

HUF 1393.00
HUF 1466.10

A boltban


Termék Részletek : ez az egyik típusú használt szóval lehet, hogy nem is kell - meg kell, hogy nézd meg a képet először győződjön meg róla, hogy az adott újakat kell, ha nem egy régi klip, hogy ellenőrizze, akkor NEM VESZEK - HA, MINT MONDOM, nem a rossz is. rész száma 6 Q0868243 20 belső berendezés panel ajtó kártya trim klipek Passzol : VW Golf MK5 Mk6 Passat Caddy, DE NEM MINDEN MODELL ( ellenőrizze a kompatibilitást felett )
TÖBB TÍPUSÚ KLIP HASZNÁLNI, AKKOR GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, VÁSÁROL, AMIRE SZÜKSÉGE VAN !!!!!
EZEK NEM FÉR BELE AZ ÖSSZES MODELL - NÉZZÉTEK MEG A RÉGI KLIP ELSŐ, HOGY GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA, HOGY AZOK, MEG KELL, MIELŐTT VÁSÁROLNI
Szállítás : a megrendelés általában feldolgozott, illetve feladott követő 5 munkanapon a fizetési meghagyás. Használjuk az EUB, hogy a szolgáltatás az USA-ban, valamint a Légi Mail, postai szolgáltatás, hogy más országok, valamint időről időre úgy döntenek, hogy egy nemzeti vagy regionális postai sztrájk. Ezért kérjük, ne feledje, hogy néha előfordulhat, hogy késik a tétel, hogy kézbesíteni. Visszavétel : Mi csak akkor fogadja vissza, ha a tétel bizonyítottan hibás, a legtöbb esetben küldünk közvetlen csere. Ha nem teljesíti ezt az ígéretet visszatérítjük beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. Kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk az e Bay üzenetek ha úgy érzed, hogy szükség van visszaküldeni az árut. Kifizetések : Mi csak akkor fogadja el a Pay Pal , azonnali fizetés szükséges. A Pay Pal a leggyorsabb, valamint legbiztonságosabb biztos lehet abban, hogy mindkét fél védve semmiféle csalás.

A jellemzők

Márka Név:
HastonSportsline
Modell Neve:
HAJP0178-20
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Elem Hossza:
1inch
Elem Szélessége:
1inch
Elem Magasság:
1inch
Elem Súlya:
0.2kg
Anyag Típusa:
Műanyag
Elem Típusa:
Kötőelem & Clip
Gyártó Cikkszám:
HAJP0178-20
Referencia OE/OEM Száma:
6Q0868243
Ország/Régió Gyártása:
Kína
materail:
Műanyag
EAN:
nem alkalmazandó

Így tetszhet neked