Valódi Bőr Autó távirányító Fedelét Kulcs esetben tárca a BMW X3 X4 M3 M4 M5 M6 118I 220I 328i-t M235I 435I 535I 528I 640I 740LI
Friss

Valódi Bőr Autó távirányító Fedelét Kulcs esetben tárca a BMW X3 X4 M3 M4 M5 M6 118I 220I 328i-t M235I 435I 535I 528I 640I

HUF 5400.00
HUF 6750.00

A boltban

Reméljük, hogy időben érkezik.
NEM vagyunk felelősek SEMMILYEN behozatali adó -, vám-díj, vám-vagy késedelem.
A behozatali vámok
Adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.Ha elégedett vagy az elem, illetve szolgáltatás, kérem, hagyjon minket egy jó értékelés, 5 csillag.
Vissza a Politika, Ha nem elégedett a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, gyorsan ki tudjuk cserélni egy új, de vevő felelős a visszatérő szállítási költség. Ha igen, ez illeszkedik tökéletesen.)
TIPP : Kérjük, ellenőrizze a kocsi kulcsot; lásd, ha ugyanaz. Vevő nem mondja le a megrendelést, vagy visszatérítési kérelem alapján a fenti okok miatt.
Ha vissza akar térni eddigi elemek, kérem, tartsa őket ugyanolyan állapotban, mint volt.
Ez a bőr billentyű fedél anyaga rendkívül puha, tartós, Valódi Bőrből készült, finom kialakítása annak érdekében, hogy megvédje a kocsi kulcsot, szemben kártérítési,por, karcolás. Mivel ez egy szerelt fedél kifejezetten BMW, intelligens kulcs, így elfér az ilyen kulcsokat tökéletesen!
Valódi Bőr Billentyű Fedél.
Szállítási Tételek ellenőrizni fogják előtt figyelmesen küldött ki. Ha a csomagot vissza a minket miatt a vevő hajlandó fizetni a fenti díj, NEM lenne elküldeni a csomagot, amíg a vevő teljes a díjat fizetni a vissza, majd küldje el újra költség.
A kulcsok az összes képek a kijelző, nem eladó. Igyekszünk megoldani a problémát, amely jobb ügyfélszolgálat. Eredeti csomagolásban.
Pozitív Visszajelzés a Visszajelzés nagyon fontos számunkra . Köszönöm a megértését. Mi visszatérítjük önnek után kapott, de a visszatérítés összege nem tartalmazza a szállítási költség.A csomag Tartalmazza : Addan Valódi Bőr Kulcs Coversafety lánc eredeti csomagolásban( A kulcs az, hogy ezek a képek nem tartoznak ide.
Ha bármilyen problémája az elemeket, vagy szolgáltatást, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Meg fogjuk küldeni a csomagokat, mint ajándékot, pedig kijelentem, hogy a számla értéke nem éri el az 50 dollárt, hogy próbálja ki a legjobb, hogy elkerüljék a vám-díjat. Miután a hajó ki a csomagot, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai velünk. Ha nem, akkor nem alkalmas.
Tranzit idő nagymértékben függött, amelyet a fuvarozó, illetve postai szolgáltatás, valamint kizárt, hétvégén, illetve munkaszüneti, vagy rossz időjárási körülmények között.

A jellemzők

Márka Név:
ADDOOIM
Anyag Típusa:
A Felső Réteg Bőr

Így tetszhet neked