Forró Vezeték nélküli Bluetooth Távirányító Média Gombot az Autó Kormánykerék Motorkerékpár Kerékpár Kormány iPhone 5 6 7 a Samsung
Friss

Forró Vezeték nélküli Bluetooth Távirányító Média Gombot az Autó Kormánykerék Motorkerékpár Kerékpár Kormány iPhone 5 6 7

HUF 3105.00
HUF 4776.30

A boltban

Energiatakarékos Bluetooth3. Kérjük, küldje el nekünk egy üzenetet, MIELŐTT a fizetés, ha meg szeretné változtatni a szállítási címet. Tipp : Kérem, tartsa a mobiltelefon Bluetooth-nyissa ki, ha 30 másodpercig nem műveletet a távirányító fog aludni. Ha a távvezérlő Bluetooth-automatikusan lekapcsol, majd kapcsolja be újra, előfordulhat, hogy az akkumulátor nem elegendő.) lehet hosszabb, mint a szokásos időben.
1 - ellenőrizze, Hogy a Bluetooth "On", a okos telefon. De nem alkalmas a MIUI OS . Ha Multimédia Funkciók 1 - Nyissa meg a bennszülött audio vagy video alkalmazások 2 - Nyomja meg a Bluetooth Media Gombot, hogy a lejátszás/szünet gombot. Ha az ügyfél bármilyen kérdése van erről a termékről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.62 /darab Vezeték nélküli Távirányító,Bluetooth,Média Gombot,Autó Kormánykerék,Motorkerékpár,Kerékpár,Kormány,IOS,Android,Vezeték nélküli Távirányító,Vezérlés,a Média,a Gomb Kedves barátom, isten hozott (^__^)
Forró Vezeték nélküli Bluetooth Távirányító Média Gombot az Autó Kormánykerék Motorkerékpár Kerékpár Kormány i Phone 5 6 7 a Samsung Android telefon
A termék Leírása, Tartalma : a Bluetooth gombot, gombot tartó, mobiltelefon, heveder, 3 M kétoldalas szalag, CR2016 elem Kompatibilis modellek : a Legtöbb Bluetooth-kompatibilis i OS 8. Hozzáférés a érintse meg a gombot, hogy a smartphone. Ha csatolja a kocsi kormánykerék valamint a műszerfal is elérhetetlen, hogy okostelefon, biztonságos, könnyen kezelhető a multimédiás funkciókat. Új érkezés Támogatás i OS 10+ automatikus Csatlakozás .
5281435384770495 Ajánlom US $ 11. Nyomja meg a gombot a vissza, míg az első "VOL+" kék fény ragyog, s villog. A párosítás Között Bluetooth Média Gombra, majd az Okos Készülék 1 - ellenőrizze, Hogy a Bluetooth "On", a okos telefon.
A szállítási idő során ünnepek (Karácsony, a Kínai Új Év, stb.11 /darab US $ 14. 4 - Válassza ki a "BT005", Távirányító, valamint Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Kérem, engedje meg, 7-10 nap késedelem szállítani. Ha a telefon zárolva van , kapcsolja be a telefon, a Bluetooth-automatikusan csatlakozik.0 életét a CR2016 elem.0 vagy újabb , Android OS 4. 3 - Ellenőrizze, hogy a "Média" Gombot a lista az észlelt eszközök. Csak megfelelő csatlakozó mobil telefonok, tablet Pc-k. Hogy manipulálja a média kéznél van egy gombot művelet.

A jellemzők

Elem Típusa:
Távirányító
Különleges Funkciók:
Bluetooth-kapcsolat
Szín Neve:
Fekete
Elem Magasság:
3.6cm
Márka Név:
DOXINGYE
Anyag Típusa:
ABS
Elem Súlya:
35g
Elem Hossza:
3.6cm
Modell Neve:
BT005
Elem Szélessége:
0.8cm
Beépítési helyzet:
Autó Kormánykerék , Motorkerékpár Kerékpár Kormány
Alkalmazható Modellek 1:
Android OS 4.4 vagy felett
Alkalmazható modellek 2:
iOS 8.0 vagy felett
Jellemzők 1:
kicsi, szép , könnyű kezelhetőség
Funkciók 2:
Az autók, kerékpárok, motorkerékpárok, valamint a mindennapi élet
Jellemzők 3:
hangerő beállítása
Jellemzők 4:
Lejátszás / Szünet
Tápegység:
CR2016 gombelem
Not suitable for:
Nem alkalmas a Xiaomi Redmi telefon Android autó hifi
Not suitable for:
Nem alkalmas Android magnó, rádió / DVD / CD / audio

Így tetszhet neked