Ingyenes Szállítás! 10pc DC-DC buck modul 36V / 24V / 12V viszont 5V 5A KIM-055L p10 testület jármű power LED tápegység
Friss

Ingyenes Szállítás! 10pc DC-DC buck modul 36V / 24V / 12V viszont 5V 5A KIM-055L p10 testület jármű power LED tápegység

HUF 8778.00
HUF 10327.50

A boltban

Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . javasoljuk, szállítás a DHL vagy az EMS ,illetve adott kedvezményt,akkor kapta meg a 4-9 munkanap . Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. Garancia : 12 hónap Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). remélem, a te dolgod. ez körülbelül 15-30napon általában ha a szállítási által Kínából/Hong Kong-i post air mail Visszajelzés : a visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérem hagyja el nekem egy 5 csillagos visszajelzést, ha elégedett a szolgáltatással, valamint az elemek,vagy pls kapcsolatba lépni velem, ha valami baj lenne a tételek. RÓLUNK : mi sokkal több termék, kérem lépjen kapcsolatba velünk, ha kell. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Vagy nem, kérem, helyes, mielőtt fizetési Hajót, hogy világszerte a Hong Kong belül 12-24 óra fizetés után befejezett kapott, majd megadja a nyomon követési számot minél hamarabb. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető.
fizetés : mi csak akkor fogadja el a bankkártyás fizetés,western union.üdvözöljük a nagykereskedelmi. Szállítás : szállítás Világszerte, de Olaszország, Nigéria, Brazília, hogy sokáig fog tartani szállítási idő .
Ingyenes Szállítás! DC-DC buck 36 V24 V12 V viszont 5 V5 A KIM-055 L p10 testület jármű power LED tápegység
Szinkron helyesbítését technológia. Bemenet (DC) : 9 V-35 V Kimeneti (DC) : 5 V Kimeneti Áram : 5 A csúcs 8 A természetes hűtési Hatékonyság : 95%, vagy több (12 V viszont 5 V/5 A) Mennyiség : 4. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. A hatékonyság akár 96% - os. Vásárlás előtt, Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes.68 cm Kapacitás használata importált, Dél-Korea, három Arany kondenzátorok 1000 UF Hőmérséklet : 130 ° Névleges feszültség elérheti a több mint 50 v helyettesítheti 35 v, kapacitás hiba 5% - os
Üdvözöljük a bolt, élvezze a szállítási itt, lépjen kapcsolatba velem szabadon, ha bármilyen kérdése van, általában küldünk adatlapon,a kódot e-mailben .mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok.

A jellemzők

is_customized:
Yes
Működési Hőmérséklet:
Új
Disszipációs Teljesítmény:
új
Típus:
Feszültség Szabályozó
Alkalmazás:
számítógép
Feszültség:
Új
Modell Száma:
Új
Állapot:
Új

Így tetszhet neked